Sofie Nuytten

Na mijn opleiding klinische pedagogie en logopedie ben ik in het werkveld gestapt. Ik werkte met jongeren, hun ouders en hun leerkrachten in het buitengewoon secundair onderwijs. Ik begeleidde jongeren met emotionele moeilijkheden, gedragsmoeilijkheden en/of autisme. Daarnaast ondersteunde ik evengoed de ouders en leerkrachten die het even allemaal niet meer wisten. Zowel de jongeren, hun ouders en hun leerkrachten werden geholpen om opnieuw vertrouwen te krijgen in hun sterktes en competenties.

Na 12 jaar werd ik zelfstandig therapeut. Sindsdien werk ik individueel en in groep met jongeren en volwassenen die vastlopen omwille van uiteenlopende redenen.

Therapie is voor iedereen anders. We gaan samen op weg en zoeken naar wat voor jou het beste werkt.

Een overzicht van mijn ervaring en opleidingen vind je hier.